Om oss

Välkommen till vår reseblogg

eurobonuspoang.se

Vi startade denna samlingssida för EuroBonus där vi vill inspirera och ge tips till andra hur man kan resa världen över gratis från sina vardagsinköp. Kontakta oss genom att maila info@eurobonuspoang.se eller fyll i kontaktformuläret nedan.

  • Önskar du välkomstbonus när du signar ett Amex kort? Skriv vilket kort du önskar teckna, så skickar vi inbjudningslänken till dig
  • Har du frågor om ditt EuroBonus medlemskap behöver du kontakta sas kundtjänst.

Om du gillar eurobonuspoang.se och också är poängsamlare, har egna tips du vill dela med dig av, då får du gärna tipsa om oss till dina vänner och bekanta. Kontakta oss gärna om du har fler tips som du tycker att vi borde publicera för andra att ta del av!

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Denna hemsida har ingen koppling till sas eller dess varumärke

eurobonuspoang.se är en svensk reseblogg med fokus på poängresor

Kontakta SAS nedan:

sas kundtjänst

Telefon: +46770727727 / +4687974000

Boka bonusresa med Amex 2for1 voucher

Telefon 08 797 40 40 mån–sön kl 09.00–17.00.

SAS eller A* International

Efter arbetstid: +1-201-896-3600 SAS I USA.

Gör som oss – res gratis i Business class världen över med poäng från dina vardagsinköp!

eurobonuspoang.se är en svensk reseblogg med fokus på att resa ’gratis´

En hemsida med tips på hur du samlar poäng från dina vardagsinköp till resor världen över. Alla kan resa i Business Class med poäng från sina vardagsinköp.

På hemsidan kan du läsa hur du går tillväga för att kunna boka din drömresa för poäng! Boka en bonusresa i Business Class eller First Class för poäng från dina vardagsinköp. Alla knep som du kan använda dig av i vardagen när du handlar mat, tankar bilen eller handlar online.

Har du någon gång tänkt, att det hade varit så mycket bättre att få sitta i Business Class stället för ekonomi på flyget? Häng med oss, ta del av våra tips på hemsidan & följ med till våra favoritplatser i världen som går att besöka gratis med poäng som man samlar på sina vardagsinköp. Vi använder poäng som vi samlar med vårt SAS American Express kort och bokar sedan Business class med 50% poängrabatt. Vi reser alltså 2 för poängpriset av 1. Poängen kan du använda till att boka bonusresor världen över med 26 olika flygbolag inom Star Alliance!

Om Linn & Jonas

Vi är ett par som heter Linn och Jonas. Till vardags arbetar vi som lokförare. Vi har nu under några år rest i Business class världen över gratis. Vi använder poäng som vi samlar från vardagliga inköp med vårt SAS American Express kort. Att få sitta bekvämt och avnjuta ett glas bubbel på väg till destinationen, och veta att man inte betalat något extra för det känns väldigt lyxigt. Vi skapade hemsidan då vi vill samla all information lättillgängligt på ett och samma ställe, utan att du ska behöva söka runt på olika siter och webbsidor.

Hemma hos oss börjar nedräkningen samma stund som en ny resa bokas.

Guldmedlemskap

eurobonuspoang.se

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 89 sek & gäller obegränsad tid. 

Välkommen till eurobonuspoang.se

Samla poäng till gratis flygresor världen över. Läs de senaste poängnyheterna hos oss.

Awardfares – hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Rabattkodssidan – erbjudanden & rabattkoder

Ny hemsida om att samla poäng till bonusresor med SkyTeam

Guldmedlemskap

Prenumerera på Nyhetsbrev

Vill du få ett mejl så fort ett nytt inlägg är uppe? Välj om du vill få notis dagligen eller veckovis. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.