Close

EUROBONUSPOÄNG

SAMLA POÄNG FRÅN DINA VARDAGSINKÖP TILL DIN DRÖMRESA | FLYG GRATIS MED ALLA FLYGBOLAG INOM STAR ALLIANCE

BETALA CSN LÅN & TJÄNA EUROBONUSPOÄNG

BETALA CSN LÅN & TJÄNA EUROBONUSPOÄNG

Är det möjligt att betala fakturor och samtidigt tjäna EuroBonus-poäng?

Svaret är ja. Det går att betala CSN med kortbetalning, om du har en utlandsadress registrerad under “mina sidor”. Därefter kommer det upp en ruta under betalningar där det står “betala med kort”. I dagsläget accepteras inte American Express kort som betalningsmetod hos CSN, utan endast Mastercard. Att uppsåtligen ange fel adress och land skulle kunna leda till olika konsekvenser, men det är många som angett en utlandsadress och betalat sin CSN skuld på detta sätt. Har du en utlandsadress dit du har någon slags koppling, är det att rekommendera. Att CSN skulle kontrollera adresser trots att inbetalningar kommer in regelbundet, ses nog ändå som låg risk.

1. Ha e-faktura på ditt CSN-lån, ej autogiro
2. Logga in på CSN
3. Ändra adress i din profil till en tillfällig utlandsadress (ex: Barcelona, Spanien).
4. Gå till fliken inbetalningar
5. Klicka på den kommande betalningen, välj betala med SAS Mastercard kort. Du kan betala alla fakturor för året på detta sätt om du önskar.

Betala CSN med Revolut prepaid-kort

En annan möjlighet att betala CSN finns med Revolut kortet där du använder IBAN till CSN fakturorna. Ange Land och IBAN numret. På Företagsnamn skriver du Centrala Studiestödsnämnden. Ange persnr + namn och adress i referensrutan.

Kommentera

Close
%d bloggare gillar detta: