Bli medlen hos Singular Society – tjäna 10.000 EuroBonus-poäng

Som ny medlem hos Singular Society tjänar du 10.000 EuroBonus Extra-poäng. Dessutom tjänar du alltid 100 poäng per 100 kr spenderat. Registrera ditt EuroBonus-nummer innan du betalar.

 

Förhöj din reseupplevelse – Singular Society är varumärket som har gjort det till sitt uppdrag att erbjuda riktigt bra kvalitet till ett oerhört bra pris.

Sortimentet består av stilrena kläder med en tidlös design. Tänk klassiska chinos för män och svala sidenskjortor för kvinnor, eller underbart mjuka träningsbyxor och hoodies i kashmir, t-shirtar i egyptisk bomull samt underkläder i lyocell. Lägg till detta vackra kashmirfiltar och glasvaser, handgjorda stearinljus och ett stort urval ypperliga läderprodukter – från plånböcker och korthållare, till väskor och skor. Och det är bara en del av det ständigt växande – men noga utvalda – sortimentet.

Singular Society har många produkter som passar perfekt om man vill förhöja sin reseupplevelse. Inför sommaren rekommenderar Erik Zetterberg till exempel deras terry- och linneprogram av tröjor, byxor och shorts i exceptionell kvalitet för både dam och herr. Men en potentiell investering som är lika bra året runt är deras Cashmere Travel Kit.

– Jag kan verkligen rekommendera vårt Cashmere Travel Kit, som består av en sovmask, högstrumpor och filt i 100% kashmir. Det kommer med ett fodral som också är i kashmir och som enkelt blir till en kudde – som ju numera inte erbjuds på vanliga flygresor om man inte flyger i first eller business. Det är ett litet lifehack för att förhöja reseupplevelsen som fungerar för alla, tipsar Erik Zetterberg.

Ett medlemsbaserat konsumerande är ett smart sätt att handla som kommer med många fördelar, men ur kundens perspektiv är den mest självklara nyttan att man får tillgång till premium-produkter som är tillverkade i extremt hög kvalitet och till ett pris som inte hade varit möjligt med en traditionell affärsmodell (man sparar som regel minst 50–80%, enligt Erik Zetterberg).

Läs mer om erbjudandet och bli medlem i Singular Society här.

Inga EuroBonus extrapoäng för medlemskap kommer att ges till medlemmar på gratis provperioder.

 


Så här tjänar du EuroBonus-poäng med  Singular Society membership

När du registrerar dig för ett Singular Society-medlemskap, ange ditt EuroBonus-nummer i kassan för att tjäna 10.000 EuroBonus extrapoäng. När du har angett ditt EuroBonus-nummer i kassan tjänar du även 100 EuroBonus Extrapoäng per 100 sek för produktköp. Du behöver bara ange ditt EuroBonus-nummer i kassan en gång. När du har skrivit in alla dina kommande beställningar genererar du EuroBonus Extrapoäng – du behöver inte lägga till ditt EuroBonus-nummer för varje ny beställning. När du har angett ditt EuroBonus-nummer kommer EuroBonus-fältet i kassan inte att visas igen.

Villkor

 • Dina EuroBonus Extrapoäng kommer att levereras 30 dagar efter ditt köpdatum
 • Du måste vara EuroBonus-medlem vid köptillfället
 • Om medlemskapet och/eller produktköpen görs i EUR kommer du att få EuroBonus Extrapoäng baserat på omvandlingen mellan EUR/ SEK.
 • För nya medlemmar kommer de 10.000 EuroBonus extrapoängen per medlemskap att beviljas för både årliga och månatliga medlemskapsplaner endast under det första året
 • För befintliga medlemmar kommer de 10.000 poängen per medlemskap att levereras en gång, vid förnyelse av medlemskap
 • Det är inte möjligt att registrera EuroBonus Extra Points för tidigare transaktioner
 • De intjänade EuroBonus Extrapoängen innebär inte en högre medlemsnivå i EuroBonus
 • Inga EuroBonus Extrapoäng kommer att levereras om du avbryter ditt medlemskap och/eller returnerar ditt produktköp inom 14 dagar
 • Inga EuroBonus extrapoäng för medlemskap kommer att ges till medlemmar på gratis provperioder. EuroBonus Extrapoäng för medlemskap kommer endast att ges till betalande medlemmar.
 • Du måste först registrera ditt EuroBonusnummer och medlemskap online för att få EuroBonus Extrapoäng för köp gjorda i vår fysiska butik på Gamla Brogatan 28, 111 20 Stockholm
 • EuroBonus Extrapoäng kommer endast att ges för köp gjorda av medlemmar i Europeiska Unionen
 • För att lära dig mer om hur du blir EuroBonus-medlem och hur du använder dina EuroBonus-poäng, besök: https://www.sas.se/eurobonus/

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Guldmedlemskap

eurobonuspoang.se

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 89 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Välkommen till eurobonuspoang.se

Samla poäng till gratis flygresor världen över. Läs de senaste poängnyheterna hos oss.

Awardfares – hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Rabattkodssidan – erbjudanden & rabattkoder

Veckans tips – EuroBonus MEDLEMSERBJUDANDEN

Välkomstbonus American Express

Ny hemsida om att samla poäng till bonusresor med SkyTeam

Prenumerera på Nyhetsbrev

Vill du få ett mejl så fort ett nytt inlägg är uppe? Välj om du vill få notis dagligen eller veckovis. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.