Hotels by EuroBonus – boka hotell för dina EuroBonuspoäng

Hotels by EuroBonus - boka hotell för dina EuroBonuspoäng

SAS EuroBonus är ett generöst bonusprogram för oss i Norden, då vi kan boka hotell med EuroBonus-poäng. EuroBonus lämpar sig dock bäst för att boka flygresor för poäng på SAS och Star Alliance, men självklart är det bättre att använda poängen till annat så som hotell om du ändå inte har möjlighet eller tid att använda dina poäng till en uppgraderad flygresa. EB poäng är kanske inte det mest optimala för att boka hotell, men självklart är det bättre att använda poängen till annat så som hotell om du ändå inte har möjlighet eller tid att använda dina poäng till en bonusresa eller uppgraderad flygresa. Mest värde för hotellbokningar får du genom att ha ett Amex Gold eller Platinum kort. Med något av dessa kort tjänar du Membership Rewards och dessa poäng kan du använda på hotell så som exempelvis Hilton, Marriot och Radisson som är transferpartners till Amex Membership rewards. Många program ger bonuspoäng för antalet nätter utöver poängen som du tjänar för bokningstransaktionen. Bor du sällan men på dyrare hotell så är det lönt att bli medlem i hotellets bonusprogram och samla poäng där.

.

Boka hotellnätter för dina EuroBonus-poäng via portalen "Hotels By EuroBonus"

Hotell världen över som finns listade på Hotels.com

Du kan använda dina EuroBonus-poäng för att boka hotell. Du kan lösa in dina EuroBonuspoäng hos SAS hotellpartners online när du är inloggad. SAS samarbete med hotels.com gör det möjligt att boka hotell världen över för EuroBonuspoäng, Du tjänar 20 poäng per 100 SEK på alla hotellnätter som bokas via portalen Hotels By SAS. Under våren 2022 lanserades tjänsten Hotels By EuroBonus där du nu har möjlighet att använda dina poäng på alla hotell världen över som finns listade på Hotels.com. Du kan använda dina poäng på alla hotell så länge rum finns tillgängliga till försäljning. Priset i poäng baseras på det underliggande priset i pengar för den specifika hotellnatten och i snitt blir dina poäng värda 0,4 öre. Detta innebär att du även kan delbetala med poäng och pengar.

Du kan söka hotellnätter bland fler än 250 000 boenden världen över.

Du kan boka fram till två dagar före ankomst och upp till ett år i förväg. Tips! Ange din destination på engelska för bästa sökträff. En bokningsbekräftelse mejlas till dig vid bokningstillfället. För att boka, logga in med det användarnamn du valde när du skapade ditt EuroBonus-konto. Du hittar den SAS-app under ”Mig”. Du kan även logga in för att hitta din bokning betald med poäng. För att hitta din hotellbokning betald med pengar, logga in på Hotels by SAS.

EuroBonus Best Deal

EuroBonus Best Deal ger dig det bästa värdet för dina poäng. En natt kostar från 18 000 poäng i standardrum inklusive frukost. Erbjudandet gäller för max 1 rum/bokning för upp till två personer (om du reser med ett barn, välj 2 vuxna). Priset gäller i mån av tillgång på våra partnerhotell: Scandic, Best Western in Nordics, Park Inn by Radisson, Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson Red, Thon och First.  Du kan inte delbetala en bokning med pengar. Erbjudandet gäller för upp till 2 personer i dubbelrum inklusive frukost. Boka minst en dag i förväg. Vill du betala med pengar och samtidigt tjäna poäng, boka via Hotels by SAS.

Boka rum till EuroBonus Best Deal

Tjäna poäng när du bokar spahotell genom EuroBonus everyday

Nu kan du tjäna 50 Extrapoäng för varje 100 kronor du spenderar på övernattning, middag och/eller spabehandling. Erbjudandet gäller på 14 utvalda spaanläggningar som ingår i föreningen Svenska Spahotell. Allt du behöver göra för att tjäna poäng är att betala på plats med ett kort som i förväg är kopplat till ditt EuroBonus-medlemsnummer.

Ändra hotellbokning

Du kan inte ändra en hotellbokning (t.ex. antal hotellnätter) som betalats med EuroBonus-poäng. Du måste avboka din vistelse och göra en ny bokning online. På grund av dynamisk prissättning kan poängpriset ändras.

Avboka hotellbokning

Du kan avboka en hotellbokning som betalats med EuroBonus-poäng. För de flesta hotell kan du avboka upp till en viss tid, vanligtvis en dag före ankomstdatum. Om du avbokar inom den tillåtna tiden kommer poäng som fortfarande är giltiga att returneras till ditt konto. Poäng som har gått ut kommer inte att återbetalas. Avbokningsreglerna kan variera mellan boenden och bokningar. Var noga med att kontrollera avbokningsreglerna innan du bokar.

Du kan avboka upp till 24 timmar före incheckningsdatum och poäng som inte har gått ut sedan bokningen kommer att återföras till ditt konto. Logga in för att hantera din bokning

SAS Customer Service

SAS Customer Service kan inte hjälpa till med att boka hotell med EuroBonus-poäng, ändra eller avboka en befintlig bokning. De kan heller inte återföra utgångna poäng eller svara på hotellspecifika frågor. Du kan endast boka och hantera din hotellbokning online.

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Guldmedlemskap

eurobonuspoang.se

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 89 sek & gäller obegränsad tid. 

2 thoughts on “Hotels by EuroBonus – boka hotell för dina EuroBonuspoäng

  1. Bra att kunna boka hotell för poäng MEN det går inte att göra det för närvarande har varit så 1 vecka drygt nu , stor att det är problem och inte går att boka hotell för poäng Dåligt ! Har kontaktat både SAS och EuroBonus men de vet inte hur och när det löser sej Med vänlig hälsning,

  2. Ja så tråkigt. sas har verkligen en del att lösa vad gäller deras hemsidor. Problemet har varit flera år nu mer eller mindre. Bokade bonusresa idag, blev utkastad flertalet gånger från Star Alliance sökmotor och behövda logga in på nytt innan det gick vägen.

Skriv en kommentar

Välkommen till eurobonuspoang.se

Samla poäng till gratis flygresor världen över. Läs de senaste poängnyheterna hos oss.

Awardfares – hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Rabattkodssidan – erbjudanden & rabattkoder

Veckans tips – EuroBonus MEDLEMSERBJUDANDEN

Välkomstbonus American Express

Ny hemsida om att samla poäng till bonusresor med SkyTeam

Prenumerera på Nyhetsbrev

Vill du få ett mejl så fort ett nytt inlägg är uppe? Välj om du vill få notis dagligen eller veckovis. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.