Booking.com – 15% rabatt

Nytt år, nya äventyr!

Spara 15 % på vistelser världen över på bokningar gjorda från 5 december 2023 till 1 april 2024.

Vistelsedatum: 
24 januari – 24 april

Rabatten gäller utvalda fastigheter och är i mån av tillgång. Rabatten gäller endast kostnaden för rummet (exklusive eventuella extra avgifter eller skatter). Rumspriser märkta ”Partnererbjudande” är exkluderade från kampanjen. Rabatten kan inte användas i samband med andra kampanjer förutom Genius-rabatter.

Använd gärna vår länk när du ska boka hotell genom booking.com. Detta är kostnadsfritt för dig som läsare. Eventuella provisioner hjälper oss att täcka kostnader som är relaterade till hemsidan.

Boka hotell med gratis avbokningsalternativ

När vi reser utomlands, oavsett om det är flygbiljetter som vi betalar med kontanta medel, eller om det är rena poängresor, försöker vi alltid så långt det är möjligt att boka hotell med gratis avbokningsalternativ. Varför gör vi det?

Som poängsamlare har man fått lära sig av sina misstag under åren som gått, när flygresan  blivit försenat, eller när en pandemi covid-19 får hela världen att stanna upp och det inte går att resa till ett hotell som man betalt för, eller om bonusresan blir cancellerad och det inte finns några nya tillgängliga bonusbiljetter att komma iväg samma datum som man bokade hotellet utan avbokningsalternativ.. Många blir väldigt upprörda över en inställd bonusresa, speciellt då det kräver tid och ansträngning att hitta nya platser för det datumet man planerat att komma iväg på.

Guldmedlemskap

eurobonuspoang.se

Bli medlem

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 69 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Välkommen till eurobonuspoang.se

Samla poäng till gratis flygresor världen över. Läs de senaste poängnyheterna hos oss.

Awardfares – hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Veckans tips – EuroBonus MEDLEMSERBJUDANDEN

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Prenumerera på gratis Nyhetsbrev

Vill du få ett mejl så fort ett nytt inlägg är uppe? Välj om du vill få notis dagligen eller veckovis. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.