Chatflights hjälper dig att boka bonusresor

Chatflights hjälper dig att boka bonusresor

Chatflights är skickliga på att hitta bonusbiljetter för dina EuroBonus-poäng


Alla är inte särskilt drivna eller entusiastiska i att söka efter tillgängliga bonusbiljetter. Många tycker också att det är svårt att hitta bonusbiljetter. SAS kundtjänst är knapphändig och sas sökmotor efter bonusbiljetter erbjuder ingen funktion för valfunktioner, det går varken söka på Business class eller flera flygplatser vid sökning.

Om du inte vill spendera all din tid på att leta efter möjliga förbindelser med flyg, eller har svårt att hitta resor du söker för dina bonuspoäng, kan du ta hjälp från Chatflights. Ladda ner deras app och starta en chatt med en av deras erfarna experter – berätta om dina önskemål & låt dem hjälpa dig att boka din nästa semester. Desto mer flexibel du är – desto fler alternativ har du. I appen gör experterna allt arbete åt dig, dem har god erfarenhet & kommer ofta med lösningar som du aldrig hade tänkt på. När dem hittat en resa som du godkänner kommer de att boka den åt dig och du är redo att resa. Du betalar endast om Chatflights lyckas hitta resor du kan använda och bekräftar bokningen, du kan alltså enkelt testa dem utan kostnad. Chatflights erbjuder även att hitta bonusbiljetter/bonusnätter i andra bonusprogram och de kan även boka vanliga flygbiljetter eller hotellrum åt dig mot en avgift.

Du betalar ingen avgift bara för att du ringer dem, utan betalningen genomförs först när du bekräftar att du vill gå vidare med själva bokningen.

Det kostar ingenting att chatta med chatflights. Det kostar bara pengar när du väljer att boka din resa. Chatflight tar ut ett arvode när själva bokningen är gjord. Arvodet återbetalas inte då det täcker deras arbetskostnader, men som kund får du 50% av avgiften innestående så att du kan få hjälp med en framtida bokning till reducerat pris. För ombokning gäller SAS ordinarie change fee på 150 SEK + Chatflights ombokningsavgift på 299 SEK per person och ombokningstillfälle. Om- och avbokning kan genomföras senast 24 timmar innan avresan. Efter att resan har påbörjats kan om- och avbokningar inte genomföras.

Prisbokning för resor hos chatflights

Inga förskottsavgifter, du betalar endast vid bokning om du önskar genomföra bokningen. Du betalar alltså inget om du väljer att inte slutföra bokningen. Skatter och avgifter som läggs till bonusbiljetter tillkommer naturligtvis.

  • Economy och Premium Eco (SAS Plus) inom Europa kostar 490 kr
  • Business Class inom Europa kostar 990 kr
  • Economy Class utanför Europa kostar 990 kr
  • Business Class utanför Europa kostar 1 950 kr
  • First Class utanför Europa kostar 2 950 kr
  • Jorden runt biljetter kostar dubbelt så mycket som ovanstående

Vill du ha hjälp med att boka bonusresor med poäng från andra bonusprogram är priserna följande:

  • Economy Class kostar 1 950 kronor
  • Business Class kostar 2 450 kr
  • First class kostar 3 950 kr


Är det värt att betala Chatflights för att boka bonusresa?


Svaret tänker jag är högst individuellt. Både ja och nej. Chatflights är otroligt skickliga på att hitta bonusbiljetter för dina EuroBonus-poäng. Alla är inte särskilt drivna eller entusiastiska i att själva söka efter tillgängliga bonusbiljetter, det kan ta sin tid när man söker efter specifika datum eller destinationer. SAS kundtjänst är knapphändig, det går varken söka på Business class eller flera flygplatser vid sökning. Men saken är den, att Chatflights använder inga ”andra sökverktyg” än dem jag skrivit om på hemsidan och i olika artiklar. Här är en artikel du kan läsa. Du kan alltså göra allt jobb själv, om du inte vill betala Chatflights för denna service. Men för dig som inte orkar avsätta tid eller sätta dig in i hur man använder de olika sökverktygen, är Chatflights ett väldigt bra komplement till att hjälpa dig hitta en bra bonusresa för dina poäng!

Hittar Chatflights inget bra alternativ, så betalar du heller inget. Det är först när du bokar resplanen som du blivit föreslagen som du gör din betalning. Det är givetvis inte nödvändigt att betala för en sådan tjänst om du ska ha en bonusbiljett mellan Stockholm och Frankfurt, men för de mer komplicerade bonusresorna som kan innehålla 6-10 flyg i samma bokning för utresa och hemresa, kan det vara värt det. Se till att använda dessa poäng innan de går ut och blir oanvändbara.

Chatflights Plus! testa gratis i 14 dagar!

Få exklusiv tillgång till Chatflights bonusexpert för bara 340 kr/mån. Chatflights Plus, en ny prenumerationstjänst där du får chatta med bonusexperter om komplexa resor utan krav på bokning. Du får även ett nyhetsbrev med alerts på bonusresor, attraktiva biljetter, recensioner och guider, och du blir inbjuden till träffar och events som sker digitalt och på stan, bland annat en lunch i månaden på Astoria i Stockholm. Klicka nedan för att gå med, det är kostnadsfritt i 14 dagar och enkelt att säga upp om du ångrar dig.

Klicka här för att testa Chatflights Plus

 
Chatflights hjälper dig att boka bonusresor.

Awardfares

Hitta tillgängliga bonusplatser med SAS eller Star Alliance

Basic: 0 kr. Gold: 129 kr/mån. Diamond 249 kr/mån.

Vill du flyga första klass med Lufthansa? Filtrera bara efter “Första” klass tillgänglighet och ange “LH” i flygnummerfiltret. Har du inte en specifik destination i åtanke? Sök efter lediga biljetter utifrån världsdel, land, flygbolag etc. Blanda och matcha filter som du vill.

Få 20% rabatt på din första månads- eller årsbetald prenumeration när du tecknar ett Gold eller Diamond medlemskap hos Awardfares genom vår länk. Att skapa ett medlemskap är kostnadsfritt.

FlightConnections

Hitta hubbar/ flygnav med Star Alliance

Du betalar för ett år i förväg, pris 36US$ per år (ca 375 sek). Du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Hur söker man leg för leg när man ska hitta bonusresor? Så här söker du fram rutten på din bonusresa. Om du inte på förhand vet vilken/ vilka hubbar/ huvudnav som flyger till din önskade destination, skapar du ett konto på flightconnections.com och filtrerar på Star Alliance. Sedan och söker fram vilka flygplatser som trafikerar sträckan till vår önskade destination. 

Guldmedlemskap

eurobonuspoang.se

Bli medlem

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 69 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Välkommen till eurobonuspoang.se

Samla poäng till gratis flygresor världen över. Läs de senaste poängnyheterna hos oss.

Awardfares – hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Veckans tips – EuroBonus MEDLEMSERBJUDANDEN

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Prenumerera på gratis Nyhetsbrev

Vill du få ett mejl så fort ett nytt inlägg är uppe? Välj om du vill få notis dagligen eller veckovis. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.