Close

EUROBONUSPOÄNG

SAMLA POÄNG FRÅN DINA VARDAGSINKÖP TILL DIN DRÖMRESA | FLYG GRATIS MED ALLA FLYGBOLAG INOM STAR ALLIANCE

DUBBLA POÄNG KAMPANJ MED SAS MASTERCARD PREMIUM

DUBBLA POÄNG KAMPANJ MED SAS MASTERCARD PREMIUM

3 dagar dubbla poäng med SAS Mastercard Premium

12-14 februari 2021

Tjäna 2x poäng på alla dina köp med kortet under kampanjdagarna

Dubbel poängintjäning gäller perioden 12-14 februari 2021. Kom ihåg att du måste registrera dig senast 4 februari 2021 för att kunna delta i kampanjen med dubbla poäng. Du gör detta via länken i e-postmeddelandet du fick.

Vanliga köp i SEK 30p/100kr (utan kampanj 15p/100kr)

Förläng perioden med dubbla poäng!

Vill du optimera din poängintjäning kan du kombinera ditt SAS Mastercard Premium med ett Curve-betalkort (kostnadsfritt). Det gör att du kan förlänga dubbla poäng till fler dagar än dem 3 dagar som Mastercard har som kampanj. Det är bra när du planerat att göra större inköp, men inte kan vänta till kampanjdagarna. Så snart du fått veta om Mastercard kampanjen och anmält dig, då kan du börja handla på ett annat underliggande kort i Curve, och sedan under kampanjdagarna (i detta fall 12-14 februari) använder du funktionen GoBackInTime (GBIT) för att flytta alla tidigare transaktioner du gjort med ett annat kort, och ändrar dem transaktionerna till ditt SAS Mastercard kort i Curve appen. Enkelt! Curve fungerar också med Apple Pay.

Curve Go Back In Time (GBIT)

Funktionen GBIT, innebär att du kan flytta ett köp i Curve från ett kort till ett annat upp till 90 dagar tillbaks i tiden. Du kan alltså flytta dem transaktioner från det kortet du handlat på genom Curve & i stället ändra transaktionen i efterhand så att det dras från SAS Mastercard genom Curve. Då görs ett återköp på det första kortet kortet och ett nytt köp på kortet du flyttar den till. Du måste alltså handla med ett annat kort än SAS Mastercard för den första transaktionen. Notera att du endast kan flytta varje transaktion en gång så välj rätt kort när du flyttar transaktionen. Du kan flytta transaktioner med GBIT upp till 10 000 kr per transaktion till ett annat kort. Tack vare den här funktionen kan du börja samla dubbla poäng innan den aktuella kampanjen börjar. Vid GBIT kommer Curve att debitera köpen på ditt SAS kort på dagens datum (alltså ej det ursprungliga köpdatumet) och göra ett återköp på det ursprungliga kortet. Om du gjort återköp i någon butik någon gång vet du att det dröjer några dagar innan pengarna kommer tillbaka in på kontot. Så är det även här, det tar ett litet tag men pengarna kommer återbetalas.

Ett exempel:

Om du storhandlar på ICA för 2500 sek 2021.02.10, och har valt ditt Swedbank kort som underliggande i Curve appen när du betalar, kommer transaktionen genomföras på detta kort och summan dras av direkt från ditt bankkonto. I detta skede tjänar du inga EuroBonus-poäng, eftersom att Swedbank kortet inte erhåller någon poängintjäning av EuroBonus-poäng. När SAS Mastercard Premium kampanjen startar går du in i Curve-appen under någon av kampanjdagarna (12-14 februari) och använder funktionen GBIT på denna transaktion – flyttar transaktionen till ditt SAS Mastercard eller PointEarner kort (som du redan lagt in in Curve appen). Voila! Nu har du fått dubbla poäng på denna transaktion eftersom att köpet registreras den 12 februari i stället för 10 februari. Curve kommer debitera köpen på ditt SAS kort på dagens datum (alltså ej det ursprungliga köpdatumet) och göra ett återköp på det ursprungliga kortet. Om du gjort återköp i någon butik någon gång vet du att det dröjer några dagar innan pengarna kommer tillbaka in på kontot. Så är det även här, det tar ett litet tag men pengarna kommer återbetalas.

Skaffa Curve betalkort & få kortet laddat med 60 sek

Man kan ansöka om kortet på Curves hemsida. Curve Blue är kostnadsfritt, men kostar ca 60kr i engångssumma för beställning. Om du använder min länk får du ditt kort laddat med 60kr. Appen i telefonen hanterar allt med Curve, därför kommer du behöva ladda ner den för att kunna använda Curve. Ett tips är därför att öppna inbjudan ovan i telefonens webbläsare.

Transaktionen måste vara genomförd på orderdagen för att erhålla dubbla poäng

När du gör köp under kampanjdagarna, observera att inte alltid transaktionen blir genomförd på orderdagen (speciellt onlineköp i vissa butiker). Det räcker alltså inte att beloppet reserveras för att tjäna dubbla poäng, utan transaktionen måste slutföras datumen för kampanjen, i detta fall 12-14 februari.

Läs mer om Curve betalkort

Betalning i Sverige med Curve betalkort debiteras valuta i det valda underliggande kortet. Du bör som standard ha SEK som förvald valuta hos alla registrerade kort genom Curve. När betalningen genomförs kommer terminalen ta betalt i SEK och därför dras inte betalningen i den inhemska valutan och räknas som ett utlandsköp.
Vid betalning med Curve utomlands och underliggande korts valuta i SEK tar terminalen betalt inhemsk valuta, vilket resulterar att köpet registreras som utlandstransaktion. Utlandstransaktioner sker utan växlingsavgift 00-24 mån-fre. Helgtid läggs en avgift på.

Kommentera

Close
%d bloggare gillar detta: