EuroBonus Awardplanner sökmotor

EuroBonus Awardplanner sökmotor

Eurobonus Award Planner är en kostnadsfri webbtjänst som hjälper dig som vill planera och boka en resa med SAS EuroBonuspoäng. Awardplanner är en sida som öppnat upp en ny värld för oss Eurobonus-samlare. Hemsidan erbjuder tjänster inom tre huvudfunktioner: Destinationer, Poängbudget och SAS Business. På Award Planner gör du allt kring att planera resan, tex kolla upp vilken destination du ska söka biljett och att hitta tillgängliga SAS bonusbiljetter i olika kabinklasser. Du har bokningslänkar till SAS hemsida direkt i flödet, så att du kan boka bonusbiljetterna på egen hand. Det är kostnadsfritt att registrera ett konto, så bli medlem idag du också!

Gå till Awardplanner sökmotor

EuroBonus Awardplanner sökmotor

Poängpris Star Alliance bonusbiljetter

Denna funktion är till för att få inspiration till vart du kan resa med dina poäng. Här anger du din avreseort, antal poäng, resenärer, eventuella AmericanExpress vouchers (50% poängrabatt), önskad temperatur på destinationen samt vilka världsdelar du är intresserad. Genom att använda funktionen ”Poängbudget” kan du sedan klicka dig vidare för att göra en djupdykning i respektive land. Du får sedan upp föreslagna destinationer som matchar dina preferenser. Exempelvis om du vill åka på en weekend och specifikt vill veta vilka 3 stjärniga restauranger som finns tillgängliga på destinationen. Du kan sedan välja att fördjupa dig i var och ett av de länder som föreslås – och till sist ta reda på vilka flygplatser som Star Alliance trafikerar. Sedan kan du söka efter dina bonusbiljetter i sökmotorn på SAS hemsida eller på Awardfares.com (AwardFares visar dig alla tillgängliga biljetter i samtliga kabinklasser för alla Star Alliance flygbolag). Funktionen listar alla tillgängliga biljetter med SAS i Business class till USA/Asien med såväl karta som datatabeller. Varje avgång presenteras med en bokninsglänk direkt till sas.se. Enklare än så här blir det inte!

Sök på destinationer med alla flygbolag inom Star Alliance

Denna funktion är ren och skär lycka för dig som älskar att planera resor. Här kan du ange mellan vilka länder du vill resa, tex Sverige-Japan och få all information serverat på ett silverfat. Informationen innehåller bland annat vilka flygplatser som trafikeras av Star Alliance, poängkostnad för resan, landsinformation, valutakurser, väder, sevärdheter, dykplatser, sport och världsrankande restauranger och barer. Funktionen Destinationer kan även användas när du inte vet vart du vill resa, då den tillåter dig att välja en eurobonuszon och därmed få fram landsinformation från alla länder i den valda zonen. Detta är enormt användbart om man vill ta resa på poängkostnader mellan två olika zoner, vilket kan vara svårt att hålla i huvudet. Visst är det relativt lätt att hålla reda på vad det kostar att resa mellan Europa och alla möjliga eurobonuszoner, men inte lika lätt att hålla reda på vad det kostar mellan tex. Seyshellerna och Hawaii, eller hur?

Om du redan vet vilket land du vill resa till, kan du använda funktionen ”Destinationer”, där du direkt kommer till all information om landet, inklusive flygplatser. Ett tips när du letar efter business class-biljetter är att börja med att söka biljetter till det på Awardplanner kallar Star Alliance Hubbar, det vill säga de flygplatser som det är mest troligt att du hittar dina åtråvärda long haul-biljetter till.

SAS Business

Något som jag personligen tycker om och uppskattar med denna webbsida är att man kan söka sin resa från flera avreseorter, vilket gör att man enklare hittar tillgängliga biljetter om man är flexibel med olika flygplatser för avresa. Du kan även söka flight efter specifik flygplanstyp, som du önskar att boarda i högre kabinklass.

Medans övriga funktioner på EuroBonus Award planner handlar om planering och inpiration så handlar denna om att boka biljetter! Funktionen listar alla tillgängliga biljetter med SAS i buisnessclass till USA/Asien med såväl karta som datatabeller. Varje avgång presenteras med en bokninsglänk direkt till sas.se. Enklare än så här blir det inte!

Vill du boka bonusresa i First Class?

Hitta din biljett i Förstaklass-kabin

På Awardplanner kan du också söka F-linjer (Förstaklass rutter). Du kan på ett överskådligt sätt få information om vilka Star Alliance bolag som trafikerar vilka flygplatser med Förstaklasskabin.

Övriga tjänster på Awardplanner

 • Karta med flygplatser/länder
 • Landinformation
 • Poängtabellen
 • Valutatrender
 • Historisk väderdata
 • Guide Michelin – Databas med alla 3 177 restauranger och dess ranking så att du enkelt kan hitta detta på din destination.
 • Lonely Planet’s Ultimate Eatlist
 • Lonely Planet’s Ultimate Travel List – listar 500 matupplevelser & 100 bästa barerna från World’s 50 Best Bars
 • Sport
 • Dykplatser
 • Listan över världens bästa barer (worlds50bestbars.com).

Upptäck mer från EuroBonus-poäng

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

About the Author

Skriv en kommentar

You may also like these

Upptäck mer från EuroBonus-poäng

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa