Flying Blue – tjäna Miles på dina vardagsinköp

Air France och KLMs ingår nu ett partnerskap med Amazon där dem erbjuder sina lojalitetsmedlemmar ännu ett sätt att tjäna Miles på i vardagen. Flying Blue medlemmar i Sverige, Nederländerna och Frankrike kan nu tjäna 3 Miles för varje euro som dem spenderar i köp på Amazon.

Det nya partnerskapet ökar möjligheten att tjäna och spendera Miles med över 30 flygbolag och över 100 kommersiella partners som Booking.com, Hertz, and Hyatt Hotels & Resorts. Medlemmar kan också utöver att använda poäng till flygbiljetter, hotellrum och hyrbilar även donera till välgörenhetsorganisationer.

“Vi är stolta över att kunna erbjuda ett nytt sätt att tjäna Miles på som ger oss möjligheten att ytterligare engagera och belöna vår lojala Flying Blue medlemmar när de shoppar på Amazon, ” säger Ben Lipsey, SVP Customer Loyalty and Head of Flying Blue på Air France-KLM. “Förutom att tjäna Miles när de väljer Air France eller KLM, vill vi stärka programmet genom att ge våra medlemmar möjligheten att tjäna Miles även på vardagsshoppingen.

Lämna ett svar