Förlängd giltighet av Amex 2for1 kuponger som utgick 31 december 2023

 

På grund av högt tryck och långa kötider gällande bokningar, har SAS nu gått ut med att dem kommer att ge dig som missade att boka bonusresa en ny chans!

För ovanlighetens skull, har SAS varit mycket givmilda denna jul. På grund av många förfrågningar gällande bokningar med Amex  “2-for-1-vouchers’ som löpt ut den 31.12.23, har det ökat väntetiden i kundtjänst dagarna före årets slut. SAS har nu gått ut med att ge alla möjlighet att boka resor med sina 2-4-1 för 2023 och har därför gett dig som missade chansen lite mer tid. Om du har en 2-4-1 som löpte ut den 31/12-2023 kommer du att kunna ringa SAS kundtjänsten under januari 2024 och boka med din Amex 2-4-1 voucher i början av januari. Detta erbjudande gäller inte för ombokningar eller för dig som redan bokat en bonusresa.

Guldmedlemskap

eurobonuspoang.se

Bli medlem

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 69 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Välkommen till eurobonuspoang.se

Samla poäng till gratis flygresor världen över. Läs de senaste poängnyheterna hos oss.

Awardfares – hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Veckans tips – EuroBonus MEDLEMSERBJUDANDEN

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Prenumerera på gratis Nyhetsbrev

Vill du få ett mejl så fort ett nytt inlägg är uppe? Välj om du vill få notis dagligen eller veckovis. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.