Just nu får du trippla Extrapoäng och minst 20% rabatt på utvalda hotell. Boka senast 28 maj.

TRIPPLA POÄNG PÅ HOTELL

Just nu får du trippla Extrapoäng och minst 20% rabatt på utvalda hotell. Boka senast 28 maj och gäller hotellvistelser till 28 november 2024.

Regler och villkor

  1. EuroBonus-programmet ägs och sköts av SAS. Frågor om EuroBonus bör ställas direkt till SAS. Hotels.com kan inte svara på frågor om EuroBonus-programmet och kan heller inte ta något ansvar för programmet.

  2. Tidsbegränsad kampanj: EuroBonus-medlemmar kan tjäna tredubbla EuroBonus-poäng för boende som bokas mellan 2024-05-14 och 2024-05-28. Vistelsedatum: 2024-05-14 till 2024-11-28.

  3. Erbjudandet gäller för hotellbokningar som görs online på https://www.hotelsbysas.com/. EuroBonus-poäng kan inte tjänas på bokningar som görs offline via kundtjänst.

  4. Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden än rabatterade hotellerbjudanden. Det går heller inte att kombinera erbjudandet med kuponger. Priserna på https://www.hotelsbysas.com/ kanske inte berättigar till Standard- eller Bonus-miles från SAS partnerhotell. Kontrollera informationen om de specifika priserna innan du bokar.

  5. Extra avgifter och kostnader som debiteras av hotellet kan gälla för bokningen, inklusive men inte begränsat till avgifter för extra gäster, telefonavgifter, parkeringsavgifter med mera. Dessa avgifter och kostnader måste betalas direkt till hotellet innan eller vid utcheckning.

  6. Bokningarna gäller i mån av tillgänglighet vid bokningstillfället och enligt alla regler och villkor.

  7. Erbjudandet gäller inte om det strider mot lagen. Erbjudandet kan ändras och ställas in utan förvarning. Andra begränsningar kan gälla.

  8. Minst 20 % rabatt på utvalda hotell: Sök på dina önskade resedatum för att se rabatterade priser för din vistelse. Klicka dig vidare till önskat hotell för att bekräfta priser, tillgänglighet och tillämpliga regler och villkor. Otillgängliga datum kan förekomma och det kan finnas krav på kortaste vistelselängd. Du kan också se de rabatterade priserna genom att söka på startsidan. Priserna är per dubbelrum, inklusive skatter och avgifter. Priserna uppdateras regelbundet och stämmer vid publiceringstillfället. Alla erbjudanden gäller i mån av tillgång och kan sluta gälla utan förvarning. Vanliga regler och villkor för bokningar gäller.

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Guldmedlemskap

eurobonuspoang.se

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 89 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Välkommen till eurobonuspoang.se

Samla poäng till gratis flygresor världen över. Läs de senaste poängnyheterna hos oss.

Awardfares – hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Rabattkodssidan – erbjudanden & rabattkoder

Veckans tips – EuroBonus MEDLEMSERBJUDANDEN

Välkomstbonus American Express

Ny hemsida om att samla poäng till bonusresor med SkyTeam

Prenumerera på Nyhetsbrev

Vill du få ett mejl så fort ett nytt inlägg är uppe? Välj om du vill få notis dagligen eller veckovis. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.