Köp Golfhäfte Golfamore & tjäna EuroBonus-poäng

Köp Golfamore och tjäna Eurobonus-poäng. Använd dina tjänade EuroBonus Extra-poäng till flygresor världen över.

Du tjänar 100 Eurobonus poäng per 100 sek spenderat

Nu kan du köpa Golfamore och samtidigt tjäna EuroBonus poäng, poäng som du exempelvis kan kan använda för att boka en flygbiljetter till ditt golfparadis. Med Golfamore kan du spela till halv greenfee på över 1200 banor i över 20 olika länder. Om EuroBonus tar dig ut i världen så tar Golfamore dig ut på banan, till halva priset.

Över 1200 golfbanor till halv greenfee

Med Golfamore får du över 1200 golfbanor för halva priset i din hand (bokstavligt talat!). Med Golfamore-appen eller Golfamore-kortet kan du upptäcka en hel värld av golf. Så kika in på dina favoritländer, regioner och banor – här finns säkert både gamla och helt nya favoriter för en maxad golfupplevelse!

För att börja tjäna dina EuroBonus Extra-poäng på Golfamore, behöver du först bli medlem i EuroBonus. För att tjäna dina EuroBonus Extra-poäng på Golfamore, behöver du betala med ett Visa- eller Mastercard som du i förväg har länkat till ditt EuroBonus-medlemskap. Detta gör du enkelt via denna länk: https://eurobonus.shopping/sv/. Du tjänar 100 poäng/100 kronor och om du betalar med ett SAS American Express eller EuroBonus Mastercard, tjänar du också poäng på betalningstransaktionen som vanligt. Det tar 30 dagar för dina poäng att visas på ditt EuroBonus-konto.

Använd dina tjänade EuroBonus Extra-poäng på flera olika sätt

Du kan använda dina tjänade EuroBonus Extra-poäng på flera olika sätt på SAS.se. Varför inte boka bonusresor, hotell eller hyrbilar med poäng? Eller varför inte mat och Wi-Fi ombord på flyget eller köp trisslotter i EuroBonus-butiken? Alternativen är många, men du kan inte nå en högre medlemsnivå i EuroBonus genom Extra-poäng.

Lämna ett svar