Close

EUROBONUSPOÄNG

SAMLA POÄNG FRÅN DINA VARDAGSINKÖP TILL DIN DRÖMRESA | FLYG GRATIS MED ALLA FLYGBOLAG INOM STAR ALLIANCE

KÖP, SÄLJ ELLER ÖVERFÖR EUROBONUS-POÄNG

KÖP, SÄLJ ELLER ÖVERFÖR EUROBONUS-POÄNG

EuroBonus-poäng – fler poäng ger fler fördelar.

Köp eller överför poäng & hur mycket kostar det?

Saknar du poäng till att kunna boka drömresan? Det finns olika sätt att lösa det på, antingen genom att köpa till de poängen som fattas eller genom att överföra poäng från någon annans konto. När du köper extrapoäng närmar du dig inte någon kvalificering upp till en högre medlemsnivå men du får mer poäng på kontot som du kan handla resor för. Det kan kan exempelvis vara fördelaktigt om du innehar en 2-4-1 voucher och ska betala halva poängpriset på resan.

Att köpa Extra EuroBonus-poäng är sällan fördelaktigt, då du på ett enkelt sätt får poäng på alladina köp med kortet. Du kan också handla hos någon av SAS samarbetspartners, eller betala en faktura eller göra en överföring på Billhop och tjäna poäng på något som du ändå har utgifter på varje månad. Att signa upp för ett Amex Classic och få välkomstbonus är också ett bättre alternativ, då kortet är kostnadsfritt och du enkelt kan säga upp det efter att det fyllt ditt behov.

Köp 1000 Extra-poäng för en kostnad på 200 sek på SAS

Från och med att ditt köp har gått igenom kan det ta upp till 24 h innan poängen finns tillgängliga på ditt konto. Poängen är sedan giltiga i fem år från det datum du köpte dem. För att kunna köpa poäng till någon annan behöver du fylla i mottagarens EBB-nr och efternamn. Det går också att överföra poäng mellan två konton. Kravet är att både du och mottagaren har varit medlemmar i minst ett år. Det går att överföra max 60 000 poäng per transaktion och mottagaren kan som max ta emot 100 000 extrapoäng av dig per år. Kostnaden att överföra poäng är 0,05 (5 öre) per poäng. Du har inte rätt till någon återbetalning av poängen om de av någon anledning skulle bli outnyttjade. 

Logga in på SAS EuroBonus Shop och följ dessa steg

1.Logga in på din profil på www.saseurobonusshop.com/
2.Klicka på dina initialer uppe till höger
3.Välj “Mitt Eurobonus”
4.Bläddra ner och klicka på Köp/Överför poäng

Ångra köp av poäng upp till 14 dagar

Däremot har du möjlighet att ångra köpet i upp till 14 dagar. Det gör du genom att maila support@plusdeal.dk eller telefonnummer +46.(0)313045600 och uppger ditt EBB-nr samt information om transaktionen. Följande krav måste vara uppfyllda:

> Du måste ha varit medlem i minst 1 år. 
> Du måste ha minst 1000 poäng på ditt konto. 
> Det måste finnas minst en registrerad aktivitet på ditt konto (t.ex. genomförd resa eller hotellnatt)

Köp baspoäng för att nå en högre medlemsnivå

Om du inte saknar poäng för en resa, men önskar att nå upp till en högre medlemsnivå, kan du även köpa sådana poäng om det saknas. Du måste vara minst 6 månader in i din kvalificeringsperiod och du måste även ha samlat ihop ett x antal baspoäng innan du kan köpa till poäng. För att exempelvis nå Silvernivå kan du köpa max 5000 poäng, förGuldnivå gäller max 15 000 och Diamantnivå max 30 000 poäng.

Priset på baspoäng är högre än priset på extrapoäng & köpet går inte att ångra

1000 baspoäng går att köpa för 1000 sek, men för samma pris får du 5000 extrapoäng. Baspoäng köps i block om 100 poäng och går inte att ångra. Det går att konvertera dina extrapoäng till baspoäng. 1000 extrapoäng ger dig 100 baspoäng. Tänk på att du måste vara inloggad på rätt konto när du ska göra ditt poängköp då det endast går att köpa poäng till det konto man är inloggad i.

Överföra poäng från Coop Medmera till SAS EuroBonus

Har du många Medmera-poäng hos Coop kan du även välja att omvandla dem till Eurobonuspoäng. 10 000 Medmerapoäng ger 1000 Eurobonuspoäng. För att omvandla poängen klickar du här.

Kommentera

Close
%d bloggare gillar detta: