LASSIE – tjäna EuroBonuspoäng på din djurförsäkring

Artikeln innehåller annonslänkar.

Trygghet, i vått och torrt

Poängen med en försäkring är att känna sig trygg med att få hjälp om något trots allt går fel. Ändå lämnas djurägare ofta i sticket, exempelvis genom skräddarsydda försäkringar som utesluter de vanligaste sjukdomarna för just den rasen. Det känns inte så tryggt. Därför har Lassie skapat en försäkring som vill ställa upp för alla våra fyrbenta vänner, precis som dom alltid gör för oss. När det kommer till vår försäkring är vi återförsäkrade hos ett av världens största försäkringsbolag. Tryggare blir det inte.

LASSIE – tjäna EuroBonuspoäng på din djurförsäkring

Få 100 EuroBonus extrapoäng för varje 100 kr spenderat under dina 12 första månader

För att du ska kunna tjäna EuroBonus extrapoäng behöver du bli EuroBonus-medlem. Som medlem får du 100 poäng per 100 kr som du spenderas hos Lassie. Kostar din försäkring t.ex. 200 kr i månaden får du 200 poäng i samband med att du betalar för din försäkring varje månad. Om du istället betalar för din försäkring årsvis tjänar du också in Extrapoängen årsvis.

När du har blivit medlem får du ett medlemsnummer som du behöver ange när du köper försäkringen hos Lassie. Det kan ta upp till 30 dagar innan dina poäng syns på ditt EuroBonus-konto.

Du kan använda dina intjänade EuroBonus extrapoäng från Lassie på flera olika sätt på SAS.se. Vad sägs om att boka och betala flygresor, hotell, eller hyrbil med poäng? Eller varför inte mat och Wi-Fi ombord eller produkter och presentkort i EuroBonus Shoppen? Valmöjligeterna är många!
För att läsa mer om hur EuroBonus fungerar och för att boka en bonusresa, besök EuroBonus.

Läs mer om Lassie djurförsäkring

Förköpsinformation om Lassie AB

Försäkringsvillkor juli 2023

LASSIE – tjäna EuroBonuspoäng på din djurförsäkring
LASSIE – tjäna EuroBonuspoäng på din djurförsäkring

Lämna ett svar