Business & First class / Nyheter EuroBonus

Lufthansa Allegris

Updated 20 september 2023

”ALLEGRIS” tar nytt flygplan till Lufthansa Group. Med ”Allegris” kommer fler än 80 helt nya Lufthansa-flygplan, som Boeing 787-9s, Airbus A350s och Boeing 777-9s, att flyga till destinationer runt om i världen. Flygplan som redan är i trafik med Lufthansa, som Boeing 747-8, kommer också att byggas om.

First Class

Business class

För första gången kan gäster i Lufthansa Business Class också se fram emot sin egen svit

För första gången kan gäster i Lufthansa Business Class också se fram emot sin egen svit, som erbjuder ännu mer komfort och avskildhet tack vare brösthöga väggar och skjutdörrar. Här kan resenärer på de första raderna njuta av utökat personligt utrymme, en bildskärm på upp till 27 tum i storlek och gott om förvaring.

Varje svit har även en egen garderob och en personlig minibar. Inuti är det möjligt att koppla ihop de två sviterna så att business class-gäster som reser tillsammans kan njuta av en stor grad av integritet.

Med ”Allegris” har valfriheten för Business Class-gäster aldrig varit större. Resenärer kan välja mellan sex extra sittplatser, beroende på om de vill ha en extra lång säng som mäter 2,20 meter, extra utrymme och arbetsyta, ett säte med barnvagn eller helt enkelt en exklusiv sits direkt vid fönstret. En dubbelsits, där mittkonsolen kan dras in för att förvandla den till en liggande yta för två, finns också tillgänglig.

Den nya Premium Economy Class har redan introducerats på SWISS våren 2022.

”Allegris”-sätet erbjuder mer benutrymme, ett utfällbart benstöd och kan justeras ännu längre bak än den nuvarande modellen. Eftersom den kommer att integreras i ett hårt skal, kommer dock justeringen inte att ha någon effekt på medpassagerare i raden bakom. Bordet och monitorn förblir alltid på plats. För mer komfort får passagerare i Premium Economy Class även ett resepaket tillverkat av hållbara material.

About Author

Vi är två privatpersoner som heter Linn och Jonas. Med den här bloggen vill vi inspirera och ge tips till andra hur man kan resa världen över gratis från sina vardagsinköp. Till vardags är vi lokförare, på fritiden reser vi helst. Hemma hos oss börjar nedräkningen samma stund som en ny resa bokas. Att landa på en ny destination där det finns orörd natur & att få upptäcka djur- och naturliv är det bästa vi vet. Letar du efter något speciellt på hemsidan? använd sökfunktionen högst upp. Enjoy!

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: