Lufthansa Allegris

"ALLEGRIS" tar nytt flygplan till Lufthansa Group.

För första gången kan gäster i Lufthansa Business Class också se fram emot sin egen svit

 

Med ”Allegris” kommer fler än 80 helt nya Lufthansa-flygplan, som Boeing 787-9s, Airbus A350s och Boeing 777-9s, att flyga till destinationer runt om i världen. Flygplan som redan är i trafik med Lufthansa, som Boeing 747-8, kommer också att byggas om.

 

Business class

 

För första gången kan gäster i Lufthansa Business Class också se fram emot sin egen svit

För första gången kan gäster i Lufthansa Business Class också se fram emot sin egen svit, som erbjuder ännu mer komfort och avskildhet tack vare brösthöga väggar och skjutdörrar. Här kan resenärer på de första raderna njuta av utökat personligt utrymme, en bildskärm på upp till 27 tum i storlek och gott om förvaring.

Varje svit har även en egen garderob och en personlig minibar. Inuti är det möjligt att koppla ihop de två sviterna så att business class-gäster som reser tillsammans kan njuta av en stor grad av integritet.

Med ”Allegris” har valfriheten för Business Class-gäster aldrig varit större. Resenärer kan välja mellan sex extra sittplatser, beroende på om de vill ha en extra lång säng som mäter 2,20 meter, extra utrymme och arbetsyta, ett säte med barnvagn eller helt enkelt en exklusiv sits direkt vid fönstret. En dubbelsits, där mittkonsolen kan dras in för att förvandla den till en liggande yta för två, finns också tillgänglig.

 

 

 

 

Den nya Premium Economy Class har redan introducerats på SWISS våren 2022.

”Allegris”-sätet erbjuder mer benutrymme, ett utfällbart benstöd och kan justeras ännu längre bak än den nuvarande modellen. Eftersom den kommer att integreras i ett hårt skal, kommer dock justeringen inte att ha någon effekt på medpassagerare i raden bakom. Bordet och monitorn förblir alltid på plats. För mer komfort får passagerare i Premium Economy Class även ett resepaket tillverkat av hållbara material.

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Guldmedlemskap

eurobonuspoang.se

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 89 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Välkommen till eurobonuspoang.se

Samla poäng till gratis flygresor världen över. Läs de senaste poängnyheterna hos oss.

Awardfares – hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Rabattkodssidan – erbjudanden & rabattkoder

Veckans tips – EuroBonus MEDLEMSERBJUDANDEN

Välkomstbonus American Express

Ny hemsida om att samla poäng till bonusresor med SkyTeam

Prenumerera på Nyhetsbrev

Vill du få ett mejl så fort ett nytt inlägg är uppe? Välj om du vill få notis dagligen eller veckovis. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.