Ny förmån för SAS Diamond-medlemmar

Från och med 2023.06.15 har medlemmar med statusnivå Diamond i SAS EuroBonus en ny typ av förmån. Dem kan nu boka om gratis till en annan avgång på samma rutt – på avresedagen.

SAS skriver följande på sin hemsida:

2023-06-15

”Gratis ombokning på avresedagen” är en ny medlemsförmån som är tillgänglig för våra EuroBonus Diamant-medlemmar. Är du Diamond-medlem, kan du nu boka om ditt flyg till en tidigare eller senare avgång samma dag utan någon extra kostnad. Ombokningen måste göras på den ursprungliga avresedagen och är för närvarande endast möjlig vid SAS incheckningsdiskar och serviceställen på flygplatsen.

Ombokning på avresedagen gäller för alla biljettyper och på alla SAS flyg, så länge det nya flyget är mellan samma städer som den ursprungliga bokningen. Observera att fri ombokning är tillgänglig från midnatt på avresedagen i den tidszon som gäller för avreseflygplatsen. Det är inte möjligt att omboka vid gaten, via självincheckning, SAS-appen eller på hemsidan via ”Mina bokningar”.

Observera också att om ditt bagage redan har checkats in på ett annat flyg kan vi inte hjälpa dig med ombokningsprocessen. Det kan också finnas vissa begränsningar för särskilda önskemål om vapen, djur, särskilda måltider eller behov av hjälp. Ytterligare tjänster återbetalas inte.”

Du måste därför gå till ett servicecenter på flygplatsen eller till en incheckningsdisk för att använda denna nya förmån.

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Guldmedlemskap

eurobonuspoang.se

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 89 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Välkommen till eurobonuspoang.se

Samla poäng till gratis flygresor världen över. Läs de senaste poängnyheterna hos oss.

Awardfares – hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Rabattkodssidan – erbjudanden & rabattkoder

Veckans tips – EuroBonus MEDLEMSERBJUDANDEN

Välkomstbonus American Express

Ny hemsida om att samla poäng till bonusresor med SkyTeam

Prenumerera på Nyhetsbrev

Vill du få ett mejl så fort ett nytt inlägg är uppe? Välj om du vill få notis dagligen eller veckovis. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.