Ny förmån för SAS Diamond-medlemmar

Från och med 2023.06.15 har medlemmar med statusnivå Diamond i SAS EuroBonus en ny typ av förmån. Dem kan nu boka om gratis till en annan avgång på samma rutt – på avresedagen.

SAS skriver följande på sin hemsida:

2023-06-15

”Gratis ombokning på avresedagen” är en ny medlemsförmån som är tillgänglig för våra EuroBonus Diamant-medlemmar. Är du Diamond-medlem, kan du nu boka om ditt flyg till en tidigare eller senare avgång samma dag utan någon extra kostnad. Ombokningen måste göras på den ursprungliga avresedagen och är för närvarande endast möjlig vid SAS incheckningsdiskar och serviceställen på flygplatsen.

Ombokning på avresedagen gäller för alla biljettyper och på alla SAS flyg, så länge det nya flyget är mellan samma städer som den ursprungliga bokningen. Observera att fri ombokning är tillgänglig från midnatt på avresedagen i den tidszon som gäller för avreseflygplatsen. Det är inte möjligt att omboka vid gaten, via självincheckning, SAS-appen eller på hemsidan via ”Mina bokningar”.

Observera också att om ditt bagage redan har checkats in på ett annat flyg kan vi inte hjälpa dig med ombokningsprocessen. Det kan också finnas vissa begränsningar för särskilda önskemål om vapen, djur, särskilda måltider eller behov av hjälp. Ytterligare tjänster återbetalas inte.”

Du måste därför gå till ett servicecenter på flygplatsen eller till en incheckningsdisk för att använda denna nya förmån.

Lämna ett svar