Nya uppdateringar inom EuroBonus 2024

Här kan du läsa om SAS EuroBonus-uppdateringar som du bör vara medveten om

 

Registrera dig för ”Destination Okänd” för 30 000 EuroBonus-poäng

Idag (12 februari) kommer SAS Scandinavian Airlines att avslöja en begränsad möjlighet för EuroBonus-medlemmar. Konceptet är enkelt men spännande: en mysteriebiljett tur och retur till en okänd destination som kostar 30.000 EuroBonus-poäng. Planet kommer att avgå den 5 april och återvända den 8 april. Kampanjen STARTAR IDAG 12:00 CET och är endast giltig i 24 timmar, så skynda dig och hämta din biljett (som du signar i SAS appen).

Läs mer i detta inlägg.

 

SAS EuroBonus Mastercard förändringar gällande årsavgift och statuspoäng

SEB Bank som ger ut SAS EuroBonus Mastercard har meddelat att dem från och med 1 maj kommer göra ändringar för sitt SAS EuroBonus Mastercard Premium kort. På grund av högre kostnader för att driva bonusprogram har SEB valt att reglera årsavgiften för att kunna behålla förmånerna för kortet. Samtidigt ändras beräkningen av Statuspoängen på kortet.

Läs mer i inlägget här.

 

Ny flygrutt till Atlanta i samarbete med Delta

SAS tillkännagav en ny rutt från Köpenhamn till Atlanta med start den 17 juni 2024. Denna rutt kommer att tillåta passagerare att ansluta till Delta Air Lines nätverk i USA, Karibien och Latinamerika. SAS antydde också ett närmare samarbete med Delta Air Lines på andra linjer i USA. När SAS tillkännagav den nya linjen nämnde de också ett tätare samarbete med Delta Air Lines för vidareförbindelser från Atlanta. Allt talar för att SAS kunder snart kommer att använda Delta Air Lines oftare för vidareförbindelser, troligen ännu mer om SAS går med i SkyTeam.

Läs mer i detta inlägg.

 

SAS återinförande av Airbus A350

SAS tar tillbaka en Airbus A350 som de tidigare avvisat för drygt ett år sedan. Denna speciella A350-900, som en gång fungerade under SAS-registreringen SE-RSC mellan 2020 och 2022, kommer att flyga igen under en ny registrering (VP-COC). Flytten följer på att SAS ansökte om konkurs i juli 2022. Som en del av omstruktureringsarbetet minskade flygbolaget sin flotta avsevärt genom att avsluta flera flygplansleasingavtal i förtid. Detta inkluderade att släppa taget om tre A350, vilket lämnade dem med endast tre kvar i flottan. Det ska bli intressant att hålla utkik för flottans utveckling efter det aviserade förvärvet av Air France-KLM.

 

SAS EuroBonus Conscious Traveller

I ett försök att anpassa sig till globala hållbarhetsmål har SAS introducerat ”EuroBonus Conscious Traveler”. Sedan den 1 december 2023 kompensera inte längre sas för koldioxidutsläpp. Istället kommer fokus att skifta till att belöna sina EuroBonus-medlemmar. Tjäna poäng för att välja biobränsleflyg, välja miljövänliga partners och gröna vanor i ditt dagliga liv.

Läs mer i detta inlägg

 

Inga mer dubbla poäng-helger med Curve! – SAS Mastercard slutar fungera med Curve (villkorsändringar)

”Du får inga extrapoäng för köp som görs med ett annat kort än SAS EuroBonus Mastercard & Mastercard Premium, såsom Curve och liknande tjänster. Detta gäller från 6 februari 2024.” Läs mer i inlägget SEB tar bort möjligheten att tjäna EuroBonus-poäng genom Curve eller i inlägget om Curve.

 

Äldre nyhetsuppdateringar

Förlängd giltighet av Amex 2for1 kuponger som utgick 31 december 2023

Efter långa köer till SAS Service Center Före den 31 december 2023 beslutade SAS och Amex att förlänga tidsfristen för att boka och använda de populära Amex 2-för-1-kupongerna. Medlemmar har nu fram till den 31 januari 2024 på sig att använda dessa kuponger. Denna förlängning ger en fantastisk möjlighet för EuroBonus-medlemmar att planera resor med en 2-4-1 voucher som annars utgick december 2023. Läs mer i inlägget: Förlängd giltighet av Amex 2for1 kuponger som utgick 31 december 2023

SAS Amex höjer avgifterna och ändrar sina design på korten

Kortdesign och förnyelse: Från och med den 14 mars 2024 kommer du som har eller tecknar ett SAS Amex Elite-kort, att att få en metalldesign. Om din nästa förnyelse infaller efter det datumet får du automatiskt det nya kortet. För dig med ett Premium kort kommer du att erhålla den nya designen, tillverkat av återvunnen plast ♻️

Amex Uppdaterade priser från och 14 mars 2024

• Amex Blue cashback 35kr/mån • Amex Green 0kr/mån • Amex Gold 2100kr/år eller 175kr/mån • Amex Platinum 7800kr/år eller 650kr/mån • SAS EuroBonus classic 0kr/år • SAS EuroBonus premium 1620kr/år eller 135kr/mån • SAS EuroBonus Elite 6000kr/år eller 500kr/mån  Premium kortet höjs alltså med 35% från 100:- till 135:- / månad, och Elite kortet höjs med 25% från 400:- till 500:- / månad

Guldmedlemskap

eurobonuspoang.se

Bli medlem

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 69 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Välkommen till eurobonuspoang.se

Samla poäng till gratis flygresor världen över. Läs de senaste poängnyheterna hos oss.

Awardfares – hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Veckans tips – EuroBonus MEDLEMSERBJUDANDEN

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Prenumerera på gratis Nyhetsbrev

Vill du få ett mejl så fort ett nytt inlägg är uppe? Välj om du vill få notis dagligen eller veckovis. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.