Få tillgång till alla låsta artiklar på hemsidan – bli guldmedlem

Är du Guld-medlem på eurobonuspoang.se? Nu slipper du fortsättningsvis all reklam från Google på hemsidan. För er som vill bli Guld-medlemmar fortsätter vi ett tag till med rabatterat erbjudande för en engångskostnad på 59 sek. En symbolisk summa som i princip motsvarar en latte på stan ☕️

Varför är vissa inlägg låsta på hemsidan och endast för betalprenumeranter?
Vi delar med oss av personliga foton, men också för att vi lägger ned mycket tid att skriva & hålla relevant information uppdaterad och tillgänglig på hemsidan.

Det här får du som Guldmedlem

Du får tillgång till alla låsta artiklar med tips på populära resmål med EuroBonus-poäng du kan boka, våra poängresor & reserapporter, tips på olika sökverktyg att för att hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class m.fl.

 • Du betalar en engångskostnad
 • Tillgång till alla låsta artiklar
 • Ingen reklam / annonsering från Google
 • Guider till bonusresor och destinationer att boka i Business class
 • Guider till Sweet spots
 • Reserapporter från våra privata poängresor
 • Tips på olika sökverktyg och hur du använder dem när du letar bonusbiljetter

Så här fungerar medlemskapet

Som Guld-medlem får du tillgång till alla låsta artiklar på hemsidan genom att betala en engångskostnad. Därefter har du fri tillgång till allt på hemsidan och ditt medlemskap gäller obegränsad tid. Din betalning hjälper oss att täcka kostnader för domän, server och andra driftkostnader som är relaterade till hemsidan. Vid frågor, maila info@eurobonuspoang.se

Så här blir du Guldmedlem

Om du redan har ett registrerat konto med inlogg, väljer du att uppgradera medlemskapsnivå till Guld när du är inloggad. För nya medlemmar, följ stegen nedan:

 1. I topmenyn, klicka på ”Medlemskap”
 2. Klicka sedan på ”Gå med nu”
 3. Välj medlemskapsnivå Guld
 4. Välj din e-post, användarnamn & lösenord
 5. Fyll i betalningsinformation med valfritt VISA / MC / AMEX
 6. Klart!

Glöm inte att du tjänar EuroBonus-poäng på transaktionen om du betalar medlemskapet med ditt SAS American Express kort eller SAS Mastercard kort.

Glöm inte att följa oss om du vill hålla dig uppdaterad på nyheter & inlägg som publiceras på hemsidan

Prenumerera på nya inlägg genom att registrera dig nedan. Vi publicerar även tips på instagram: @eurobonustips. Om du också är poängsamlare, har egna tips dela som du vill dela med dig av, kontakta oss gärna.

Lämna ett svar