Reservera din plats på SAS första elflygning 2028

Den 2 juni 2023, klockan 12.00 öppnar SAS möjligheten för reservationer på sin första kommersiella flygning med elflygplan i Sverige, Norge och Danmark. SAS bjuder in resenärer att vara med och skriva nästa kapitel i flygets historia. 30 säten finns tillgängliga för bokning på var och en av de tre första flygningarna – som förväntas äga rum under loppet av 2028.

Sedan starten 1946 har SAS varit en av pionjärerna i flygbranschen. SAS var exempelvis det första kommersiella flygbolaget som flög över Nordpolen, något som avsevärt reducerade flygtiden mellan kontinenterna. För den banbrytande aktiviteten tilldelades SAS Columbus-priset. Att vi nu kan bjuda in våra passagerare till nästa stora milstolpe för det framtida flyget är en naturlig fortsättning på den pionjärandan och ett betydande steg på vår resa mot mer hållbart flyg”, säger Anko van der Werff, President & CEO för SAS.  

Reservera biljetter

Pris: 1946 sek  inkl.  avgifter och skatter, betalas 30 dagar innan datum för flygningen när det har kommunicerats – ingen bokningsavgift

Days

Hours

Minutes

Seconds

Lämna ett svar