SAS börjar flyga till Kalamata Grekland 2024

SAS börjar flyga till Kalamata Grekland 2024

SAS börjar flyga till Kalamata i Grekland från 24 februari 2024. SAS flyger till Kalamata i Grekland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). SAS flyger från alla sina destinationer i Europa, USA (Boston,Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai). Några av destinationerna är säsongsberoende.

Biljetter med barnrabatt

Upplev Grekland med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Kalamata.

Kalamata – njut av sagolika landskap

Kalamata är en vacker stad som ligger i södra Grekland på halvön Peloponnesos. Ströva omkring bland gamla ruiner och fantastiska landskap, och upptäck dess anrika historia och tidlösa charm. Naturentusiasten kommer att älska de vackra Taygetosbergen som erbjuder vandringsleder genom lummiga skogar, dolda vattenfall och pittoreska byar. Glöm inte att smaka på det lokala köket och njuta av traditionella grekiska rätter, såsom souvlaki och färska skaldjur på lokala värdshus.

Lämna ett svar