SAS börjar flyga till Kalamata Grekland 2024

SAS börjar flyga till Kalamata Grekland 2024

SAS börjar flyga till Kalamata i Grekland från 24 februari 2024. SAS flyger till Kalamata i Grekland från/via OsloKöpenhamn eller Stockholm (beroende på rutt). SAS flyger från alla sina destinationer i Europa, USA (Boston,Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco och Washington DC), Kanada (Toronto) och Asien (Bangkok, Tokyo och Shanghai). Några av destinationerna är säsongsberoende.

Biljetter med barnrabatt

Upplev Grekland med hela familjen. SAS erbjuder upp till 90 % rabatt på barnbiljetter för att göra det mer prisvärt att ta med barnen på resan till Kalamata.

Kalamata – njut av sagolika landskap

Kalamata är en vacker stad som ligger i södra Grekland på halvön Peloponnesos. Ströva omkring bland gamla ruiner och fantastiska landskap, och upptäck dess anrika historia och tidlösa charm. Naturentusiasten kommer att älska de vackra Taygetosbergen som erbjuder vandringsleder genom lummiga skogar, dolda vattenfall och pittoreska byar. Glöm inte att smaka på det lokala köket och njuta av traditionella grekiska rätter, såsom souvlaki och färska skaldjur på lokala värdshus.

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Guldmedlemskap

eurobonuspoang.se

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 89 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Välkommen till eurobonuspoang.se

Samla poäng till gratis flygresor världen över. Läs de senaste poängnyheterna hos oss.

Awardfares – hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Rabattkodssidan – erbjudanden & rabattkoder

Veckans tips – EuroBonus MEDLEMSERBJUDANDEN

Välkomstbonus American Express

Ny hemsida om att samla poäng till bonusresor med SkyTeam

Prenumerera på Nyhetsbrev

Vill du få ett mejl så fort ett nytt inlägg är uppe? Välj om du vill få notis dagligen eller veckovis. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.