SAS EuroBonus Conscious Traveler

SAS lanserar snart Conscious Traveler – ett program inom EuroBonus med syfte att göra det tydligt och enkelt att välja hållbart. Därför kommer SAS från och med den 1 december 2023 inte längre att kompensera för koldioxidutsläpp. Istället kommer fokus att skifta till att belöna EuroBonus-medlemmar.

♻️ Bli belönad för hållbara val

När du har nått minst tio steg kan du kalla dig själv en Conscious Traveler. Du får dessutom tillgång till alla belöningar. Avslöjas i början av 2024.

Här är de steg du kan ta idag

✅ Tjäna ett steg genom att titta på en kort video om hur hållbart flygbränsle minskar utsläppen med upp till 80 %. Kan endast räknas en gång per kalenderår.

✅ Välj biljettypen Go Smart Bio eller Plus Pro Bio på nästa resa med SAS. När du gör det köper vi biobränsle motsvarande cirka 50 % av din enskilda bränsleförbrukning för den flygningen.

✅ De medvetna produkterna i EuroBonus Shop hjälper dig att minska ditt dagliga klimatavtryck. Tjäna ett steg för varje vara du köper som gör ditt liv lite mer hållbart.

✅ Lägg till en valfri mängd biobränsle för din resa med SAS genom att välja ”Lägg till biobränsle” i bokningssteget ”Tillval” eller senare via ”Mina bokningar”.

✅ Tjäna ett steg för varje donation av 5 000 EuroBonus-poäng som du ger till en välgörenhet du själv önskar. Du tjänar ett steg för varje donation av 5.000 poäng du gör, två steg för varje donation av 10.000 poäng & fyra steg för varje donation av 20.000 poäng. Du tjänar inga steg om du gör donationer av 1.000 poäng, även om du gör fem donationer av 1.000 poäng i samma kundvagn. Observera att du tjänar ett steg om du donerar skolmaterial till SAS You Assist (5 170 poäng).

Läs mer på: https://www.sas.se/eurobonus/conscious-traveler/

Skriv en kommentar

Välkommen till vår reseblogg

eurobonuspoang.se är en privat blogg för poängsamlare.

Gör som oss – res gratis i Business class världen över med poäng från dina vardagsinköp! Läs tips på hur du samlar poäng med ett SAS Amex kort eller SAS Mastercard kort för att boka din nästa bonusresa. Vart drömmer du om att resa?

Instagram & Facebook

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Nya inlägg & senast uppdaterat:

Kampanjer:

Prenumerera på gratis Nyhetsbrev

Vill du få ett mejl så fort ett nytt inlägg är uppe? Välj om du vill få notis dagligen eller veckovis. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.