SAS EuroBonus Shop

SAS EuroBonus Shop

SAS EuroBonus Shop är enbart till för EuroBonus-medlemmar. Köp produkter inom kategorier så som media & hemelktronik, trädgård, fritid, barn & baby, skönhet & accessoarer, eller donationer.

Jag gillar fortfarande konceptet att alla våra vardagsinköp direkt gynnar oss genom att få får någonting tillbaks på köp som ändå skulle ha gjort oavsett. Visst, jag lägger i absolut i första hand våra insamlade poäng på bonusresor i Business Class, men om det av någon anledning inte skulle gå att resa (på grund av sjukdom, pandemi, reseavrådan m.fl) då kan jag handla något i EuroBonus shop för poäng som håller på att förfalla. Exempelvis kostar en trisslott 920 poäng, så för 100.000 poäng kan du köpa 108 trisslotter i shopen. På så många trisslotter borde vinsten från triss bli mer än den totala årsavgiften för vårt American Express kreditkort, vilket innebär att det blir win win att använda sig av EuroBonus än att återgå till sitt gamla vanliga bankkort oavsett.

SAS EuroBonus Shop – använd dina poäng att shoppa i portalen

Räkna in värdet av poängen mot vad du betalar. Använd presentkortshack om du är i behov av fler poäng. Det är med köp av presentkort i EuroBonus shop som man får bäst värde, där man snittar omkring 70% intjänande per hundralapp. Köper du exempelvis 3st presentkort x 10.000 SEK = genererar det 15k poäng plus intjäning av poäng från ditt SAS kreditkort.

Innan en beställning görs genom sajten behöver du logga in på ditt EuroBonus-konto i portalen. Om du inte har tillräckligt med EuroBonus-poäng tillgängliga på ditt konto vid tidpunkten för köpet, eller om du föredrar att betala en del av beställningen med EuroBonus-poäng, kan du betala mellanskillnaden med betalkort eller kreditkort. EuroBonus-poäng kommer att debiteras från ditt konto så snart som ett objekt har köpts. Du väljer själv om du vill betala fraktkostnaden kontant eller med EuroBonus-poäng.

Gå till SAS EuroBonus shop

SAS EuroBonus Shop

Läs mer om presentkortshack

klicka på bilden för att läsa inlägget

Lämna ett svar