SAS öppnar ny linje till Bangkok

Image by Jefe King from Pixabay

Bangkok. Photocred: Momondo.se

Den första avgången planeras från Köpenhamn den 30 oktober 2023.


SAS kommer att trafikera Bangkok-linjen med en Airbus A350 som erbjuder passagerarna en unik reseupplevelse. Flygplanet har en mycket lägre bränsleförbrukning och upp till 30 procent lägre koldioxidutsläpp än planet det ersätter. Airbus A350 har 300 platser och erbjuder tre reseklasser – SAS Business, SAS Plus och SAS Go.

SAS fortsätter att stärka sitt kunderbjudande och för att möta en ökande efterfrågan på fritidsresor kommer SAS att öppna en ny linje till Bangkok, Thailand. Den nya linjen ger resenärer möjlighet att flyga direkt till Bangkok tre gånger i veckan med bekväma nattflygningar i båda riktningarna, med en Airbus A350.

– Thailand och de skandinaviska länderna har en lång, vänskaplig historia av samarbete och det är väldigt glädjande att efter nio år återigen kunna erbjuda en direktlinje dit. Linjen till Bangkok blir en perfekt utgångspunkt för fortsatta resor inom Thailand och är en bra möjlighet för både affärs- och fritidsresenärer. Bangkok är en livlig mötesplats för internationella företag och landet toppar många listor som världens mest populära turistmål med sina vackra stränder, frodiga djungler och det extraordinära thailändska köket. Oavsett anledning att resa dit, är vi glada att återigen kunna erbjuda en direktförbindelse mellan Skandinavien och Leendets land, säger Anko van der Werff, VD och koncernchef för SAS.   

Utöver den nya linjen till Bangkok, innefattar vinterprogrammet också att SAS fortsätter att flyga tre gånger i veckan till Tokyo Haneda (HND) och Shanghai (PVG). Linjen Köpenhamn-Bangkok trafikeras under vintersäsongen. Observera att den nya linjen förutsätter statligt godkännande.

Tidtabell 

Tidtabell: Måndagar, onsdagar och fredagar
Flight nrAvgångSTDAnkomst STA
SK973CPH23:30BKK17:05 (+1)
Tidtabell: Tisdagar, torsdagar och lördagar
Flight nrAvgångSTDAnkomstSTA
SK974BKK23:45CPH06:35 (+1)

Lämna ett svar