SAS stänger New York-rutter från Aalborg och Göteborg

SAS stänger New York-rutter från Aalborg och Göteborg

SAS startade direktflyg från Aalborg och Göteborg till New York under sommarsäsongen 2023. Det var en satsning som tyvärr inte har tagits emot särskilt väl. Ingen av rutterna kommer nämligen att återkomma nästa sommar.

Ruterna har trafikerats av SAS med mindre A321LR-fly, som annars är mer lämpliga för lite tunnare rutter än de stora widebody-flygen. Flygplanen har dessvärre varit för stora i förhållande till kundernas efterfrågan och betalningsvilja.

Passagerare som sedan tidigare har en inbokad resa för nästa sommar kommer automatiskt att ombokas via Köpenhamn eller Stockholm till New York. Vad SAS planerar att använda det A321LR-flygplan som har trafikerat dessa två rutter för nästa sommar är inte känt ännu, men i och med frigörandet av kapacitet på dessa flygplan hoppas vi kan öppna upp möjligheter för nya spännande rutter för SAS.

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Guldmedlemskap

eurobonuspoang.se

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 89 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Välkommen till eurobonuspoang.se

Samla poäng till gratis flygresor världen över. Läs de senaste poängnyheterna hos oss.

Awardfares – hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Rabattkodssidan – erbjudanden & rabattkoder

Veckans tips – EuroBonus MEDLEMSERBJUDANDEN

Välkomstbonus American Express

Ny hemsida om att samla poäng till bonusresor med SkyTeam

Prenumerera på Nyhetsbrev

Vill du få ett mejl så fort ett nytt inlägg är uppe? Välj om du vill få notis dagligen eller veckovis. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.