Uppdateringar för medlemmar med Gold eller Diamant status

Tillfälligt stopp av förmånen med garanterande säten för EuroBonus Guld-medlemmar

Under perioden 16 juni till 18 augusti har sas ett tillfälligt stopp av förmånen med garanterande säten för sina EuroBonus Guld-medlemmar om en flygning är fullbokad. Gäller på inrikesresor, flygningar inom Skandinavien och på europeiska rutter. För att säkerställa att du får den bästa möjliga reseupplevelsen behöver du därför boka så tidigt som möjligt.

”Fri ombokning på avresedagen” för EuroBonus Diamant-medlemmar.

”Fri ombokning på avresedagen” för EuroBonus Diamant-medlemmar. Det innebär att om du är en Diamant-medlem kan du boka om ditt flyg till en tidigare eller senare avgång samma dag utan extra kostnad. Ombokningen måste göras på den ursprungliga avresedagen och är för närvarande endast möjlig vid SAS incheckningsdiskar och serviceställen på flygplatsen. Ombokning på avresedagen gäller för alla biljettyper och på alla SAS flygningar, så länge det nya flyget är mellan samma städer som den ursprungliga bokningen. Observera att fri ombokning är tillgänglig från midnatt på avresedagen i den tidszon som gäller för avreseflygplatsen. Det är inte möjligt att omboka vid gaten, via självincheckning, SAS-appen eller på hemsidan via ”Mina bokningar”.

Vänligen notera att om ditt bagage redan är incheckat på en annan flygning kan vi inte hjälpa dig med ombokningsprocessen. Dessutom bör du notera att vissa restriktioner kan gälla för särskilda önskemål som involverar vapen, djur eller speciella måltider. Tilläggstjänster återbetalas inte om du väljer att omboka till en tidigare eller senare avgång, och vi kan inte garantera att du får samma sittplats som du bokade på din ursprungliga flygning.

Instagram & Facebook

Följ oss

Gå gärna med i vår Facebook-grupp “happytravels SkyTeam” där du kan dela med dig av resetips och få svar på allt som har med SAS EuroBonus, Star Alliance & SkyTeam att göra.

Guldmedlemskap

eurobonuspoang.se

Bli medlem idag

✅ Inga reklamannonser
✅ Tillgång till alla låsta artiklar
✅ Betalas med en engångskostnad på 89 sek & gäller obegränsad tid. 

Skriv en kommentar

Välkommen till eurobonuspoang.se

Samla poäng till gratis flygresor världen över. Läs de senaste poängnyheterna hos oss.

Awardfares – hitta tillgängliga bonusbiljetter i Business class

Rabattkodssidan – erbjudanden & rabattkoder

Veckans tips – EuroBonus MEDLEMSERBJUDANDEN

Välkomstbonus American Express

Ny hemsida om att samla poäng till bonusresor med SkyTeam

Prenumerera på Nyhetsbrev

Vill du få ett mejl så fort ett nytt inlägg är uppe? Välj om du vill få notis dagligen eller veckovis. Signa upp dig längst ned på sidan med din e-post, du kan välja vilka kategorier du vill prenumerera på. Du kan enkelt ändra dina leveranspreferenser i din prenumerations adminpanel efter att du registrerat dig.

✅ Inga reklamannonser på hemsidan
✅ Tillgång till alla låsta artiklar 
✅ Betalas med en engångskostnad & gäller obegränsad tid.